top of page
sch10.jpg
Bos van der Burg PS_XH2S8786.jpg

OVER SMIT ADVOCATUUR

Smit Advocatuur is in 2023 opgericht door mr. M. (Marcel) Smit en is gevestigd aan de Scheveningse Haven. Marcel heeft 15 jaar aan juridische ervaring. Hij studeerde in 2008 af aan de Universiteit Leiden. Aansluitend begon hij als jurist bij Achmea / Interpolis alwaar hij zich met name ging toeleggen op het arbeidsrecht. Hij vervolgde zijn carrière bij de DAS waar hij zich naast het arbeidsrecht verder specialiseerde in het algemene civiele recht, met name ten aanzien van contracten, aansprakelijkheid en bouwzaken. In 2018 stapte hij over naar een advocatenkantoor te Zoetermeer waar hij als advocaat zijn kennis en proceservaring verder kon uitbreiden. 

Marcel heeft veel ervaring met het bijstaan van bedrijven en particulieren in een breed scala aan civiele zaken. Hij hecht daarnaast waarde aan een goede klantrelatie en een zorgvuldige en deskundige behandeling van zaken. 

Sinds zijn jeugd woont Marcel op Scheveningen en hij woont daar inmiddels met zijn gezin. Naast zijn liefde voor het strand en de zee houdt Marcel van zeilen. Verder heeft hij altijd gevoetbald en hij probeert hier nog steeds tijd voor vrij te maken. 

 

Smit Advocatuur richt zich op het bijstaan van bedrijven en particulieren in Scheveningen en Den Haag en omstreken binnen het civiele recht. Daarnaast is Marcel gespecialiseerd in geschillen binnen de watersportbranche, waarbij hij cliënten landelijk bijstaat. 

De inschrijving van Marcel bij de Nederlandse Orde van Advocaten vindt u hier

IMG-20220807-WA0131_edited.jpg
bottom of page