top of page
wetboeken

BEDRIJVEN (MKB)

U kunt met uw bedrijf bij Smit Advocatuur terecht voor een groot aantal rechtsgebieden binnen het civiele recht. Daarmee kan het kantoor uw bedrijf bijstaan en adviseren in de meeste geschillen waar u mee te maken krijgt.

Denk aan advies of geschillen over (commerciële) contracten of diensten, algemene voorwaarden, geschillen met werknemers of zelfstandigen, over verzekeringen, (on)roerende zaken (huur, bouw, koop), producten of geleverd werk. Wordt u aansprakelijk gesteld of wilt u een ander aansprakelijk stellen. Smit Advocatuur kan u helpen met incasso's, met het leggen of het opheffen van beslag. Tevens heeft Smit Advocatuur veel ervaring met het bijstaan van aannemers en bouwbedrijven. Het kantoor heeft zeer ruime ervaring in advisering en procederen tot aan het gerechtshof. Dat geldt ook voor bijstand gedurende mediation. 

Neem vrijblijvend contact op om te bespreken of Smit Advocatuur u kan bijstaan.

Indien het rechtsgebied waarvoor u een advocaat nodig heeft er niet tussen staat of u twijfelt of Smit Advocatuur u kan helpen, neem dan contact op. Wellicht kan het kantoor u alsnog bijstaan, of kunt u worden doorverwezen naar een samenwerkend kantoor

Image by Paul Einerhand
Image by Jonathan Ybema

PARTICULIEREN

Smit Advocatuur helpt particulieren bij een breed scala aan civiele geschillen, bijvoorbeeld wanneer u een geschil heeft met een bedrijf over een geleverd product of geleverde dienst, of als u een geschil heeft met uw werkgever, uw aannemer of met uw verzekeringsmaatschappij. Maar ook wanneer er een probleem ontstaat tussen u en een andere particulier, zoals bij het kopen van een woning, een auto, bij geldleningen, aansprakelijkstellingen of als u een geschil heeft met uw buren.

Als u een rechtsbijstandverzekering heeft dan kunt u in veel gevallen verzoeken om uw zaak door Smit Advocatuur te laten behandelen op kosten van uw verzekering.

Indien u een laag inkomen heeft dan kunt u in de meeste gevallen aanspraak maken op gefinancierde rechtshulp (zogenaamde 'toevoeging'), waarbij u alleen een eigen bijdrage hoeft te betalen. U kunt hier nagaan of u in aanmerking kunt komen voor een toevoeging en hoe hoog uw eigen bijdrage is. Meer informatie over gefinancierde rechtshulp vindt u op rechtsbijstand.nl

Smit Advocatuur maakt voor u een duidelijke inschatting van de kosten en de haalbaarheid van de zaak

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WATERSPORT EN BOTEN

Smit Advocatuur heeft als bijzonder specialisme het behandelen van zaken op het gebied van watersport en boten (pleziervaartuigen).  Zowel als het gaat om een zeilschip, motorjacht, sloep, speedboot, woonboot, ligplaats of een ander watersport gerelateerde zaak. Marcel is een zeiler en is werkzaam geweest als jachtmakelaar, waardoor hij veel kennis heeft van de watersportbranche. 

 

Lees hier meer  >>

Image by Alix Greenman
bottom of page